Liefde voor de Open kandelaar

Zoals je misschien al weet en ook al wel hebt gezien, zijn we bezig om in het woon- eetgedeelte nieuwe kleuren en een andere styling te geven. De plannen zijn er allemaal al, nu het alleen nog het realiseren. Ik heb hiervoor een lijst gemaakt wat ik graag zou willen toevoegen aan ons interieur, om de stijl (basic, Scandinavische stijl, met een klassieke knipoog)/ kleurenpallet nog beter tot zijn recht te laten komen. Nu hebben we in ons huis al een beetje de uitgesproken kleuren bij elkaar geshopt. Maar ik vind het juist zo mooi om alle kleuren te laten blenden met elkaar. Dat het wel kleurrijk is, maar toch weer rustig oogt.

Het snelste kan je dit doen door de juiste woonaccessoires te kopen, zoals bijvoorbeeld kussens, potten, vazen, maar ook juiste woonaccesoires. En bij het laatste voorbeeld (de kandelaar) heb ik een ontzettende mooie gevonden bij fonQ. Dat is de Open kandelaar (ontworpen door de designer Jens Fager) van het merk Muuto. Deze heeft een basic uitstraling met een knipoog naar klassiek, dus deze past ontzettend goed in het plan. En buiten dat, vind ik het lijnenspel ook ontzettend mooi en origineel. Deze kandelaar is te koop in vier kleuren en je raad het vast al wel de terracotta is één van de kleuren die straks de kleuren samen laat blenden.

De Open kandelaar kan je makkelijk stijlen met andere woonaccessoires. Ik vind het ook erg leuk (de naam zegt het al) dat de kandelaar open is, hierdoor kan je makkelijk diepte creëren waardoor het een speelse touch geeft aan je stijling.

Nu dat wij deze thuis hebben mogen ontvangen en hem in het real life mogen bewonderen, zijn we erg blij verrast en is de kandelaar nog mooier dan dat we hadden verwacht! Ook is hij gemaakt van aluminium en ziet hij er heel erg stevig uit. Ons geluk kan niet meer op en we zijn nog een stapje dichter bij gekomen bij het nieuwe plan in huis.

In welke kleur zou jij de Open kandelaar kopen?

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met fonQ. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.