DIY: Kerst mobiel

 

image

.

.

Westwing Home en Living vroeg mij een aantal maanden geleden om een kids DIY te maken voor hun digitale kerstgids. Hier kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen, wat leuk dat ze aan mij hebben gedacht.

.

westwingdiy2.

Ik heb er wel even over nagedacht wat voor DIY ik zou willen maken. Kerst is voor mij, samen zijn met veel liefde, hier door kwam ik op een gezins-DIY uit.  Iets leuks wat je met z’n alle kunt maken en makkelijk kunt verwerken in je interieur. De titel van deze blog verraad het al een beetje, het is een mobiel geworden.

En dit is hem geworden.

.

diywestwing1.

 

Ben je benieuwd hoe je deze zelf kunt maken?

Dit kun je hier lezen (klik op het woord lezen).

.

Een hele mooie avond.

 

Liefs Sanne♡

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.